Supraveghere videoCamerele de supraveghere video sunt o modalitate foarte buna de a asigura securitatea pentru locuinţa sau locul de muncă. Acestea vă oferă înregistrări video la orice eveniment neplăcut care poate surveni, acţionånd ca un factor de descurajare vizibil pentru hoţi.

Eurosec distribuie o gamă completă de sisteme de supraveghere, asigurånd oferte personalizate în funcţie de bugetul fiecărui client. Gama noastră cuprinde camere începånd cu rezoluţii TVL (linii TV, 500 TVL pånă la 1000 TVL) dar şi camere ultra performate cu rezoluţie Full HD cu senzori de 4 megapixeli, zoom optic şi funcţii de pan and tilt (panoramare).

Cånd alegeţi un sistem de securitate vă recomadam să alegeţi un DVR (Digital Video Recorder) pe care să îl conectaţi la internet sau camere supraveghere IP pentru a putea monitoriza activitatea de la locul de muncă sau a locuinţei direct şi în timp real, pe smartphone, tableta sau desktop.

Vă putem oferi unul dintre sistemele noastre de securitate care pot fi setate pentru a înregistra doar cånd este necesar, înregistrånd imagini doar atunci cånd detectează mişcare, economisind astfel spaţiul de stocare.

Siguranţa şi securitatea în propria casă este de nepreţuit, de aceea puteţi achiziţiona liniştea şi siguranţa de la Eurosec, sub forma celor mai recente sisteme de securitate şi de alarmă pentru casa. Oferim kituri de securitate pentru tine şi familia ta evitånd astfel expunerea la diverse pericole, inclusiv alarme pentru uşi şi ferestre, garaj, precum şi bariere de protecţie perimetrală pentru o protecţie sporită.

La Eurosec, puteţi găsi, de asemenea, sisteme complete de supraveghere care permit să monitorizeze ceea ce se întåmplă în casă sau în firma dumneavoastră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămånă. Oferim camere de supraveghere video cu fir sau camere de supraveghere video wireless pentru uşurinţa instalării şi confortul dumneavoastră. Aveţi posibilitatea de a alege dintre multiple kituri, în funcţie de nevoile personale şi de dimensiunea proprietăţii dumneavoastră. Sistemele care înregistrează video sunt de asemenea disponibile, astfel încåt să puteţi salva informaţiile pentru o utilizare viitoare.

Unele sisteme oferă, de asemenea, monitorizarea de la distanţă de oriunde din lume prin intermediul unei conexiuni la internet, aceste sisteme de securitate sunt ajustabile în orice moment folosind interfaţa de control.

Puteţi găsi, de asemenea o gamă largă de produse pentru a satisface nevoile de securitate şi supraveghere, inclusiv camere de supraveghere ascunse, dispozitive de spionaj, înregistrare voce şi toate tipurile de alte echipamente sub acoperire.

Eurosec colaborează cu mărci renumite la nivel internaţional în sisteme de securitate, merită să amintim următoarele mărcile extraordinare: Samsung, Sony, HikVision, Dahua, Valtech, Vidy, KN etc.

Camere de securitate pentru afaceri mai bune

Asigură-ţi securitatea la locul de muncă protejåndu-ţi afacerea şi în acelaşi timp bunurile tale cu camere video profesionale. Puteţi alege camere independente pentru a acoperi zone deosebit de vulnerabile afacerii dvs., cum ar fi casa de marcat, sau pentru a capta tot ce se întåmplă în sistemul de camere şi dispozitive sub acoperire, care sunt uşor de instalat şi de folosit.

Pentru exterior se folosesc camere de supraveghere video care sunt rezistente la factorii de mediu, de asemenea, va ajuta să vă gestionaţi afacerea, reducånd sau chiar împiedicånd actele de vandalism în urma cărora puteţi avea pierderi importante.

Camere de securitate potrivite pentru afaceri mici

Fie că sunteţi responsabil de un birou, un depozit sau un spaţiu de lucru întins în aer liber, camere de securitate bine poziţionate pot asigura siguranţa angajaţilor în acelaşi timp reducånd riscul privind furtul din magazine sau vandalism.

Alege dintre ofertele avantajoase disponibile prin kiturile din oferta Eurosec care conţin mai multe camere supraveghere profesionale, sau din cele cåteva variante de camere video ascunse, în funcţie de mărimea spaţiului monitorizat, astfel ştiţi că afacerea dvs. de mici dimensiuni este în siguranţă.

Monitoriza de oriunde cu Camere supraveghere IP (Internet Protocol)

Monitorizează locuinţa print-un sistem de supraveghere format din camere video IP, acest lucru facilitează gestionarea sistemului de oriunde din lume într-un mod simpul şi eficient.

Camerele IP pot fi accesate prin internet de oriunde şi puteţi urmări imaginile în timp real sau puteţi urmări înregistrările anterioare.

Puteţi alege de la camere video de interior sau exterior, precum şi dintr-un număr de caracteristici unice, deci aveţi posibilitatea de a monitoriza întreaga proprietate printr-un sistem unificat.

Kiturile complete oferă tot ce ai nevoie pentru supraveghere

Oferim mai multe kituri supraveghere video, acestea sunt uşor de instalat şi perfecte pentru a monitoriza casă sau firmă. Dispunånd oriunde de un DVR şi de 2 - 16 camere video, precum şi accesoriile sistemelor de supraveghere necesare pentru configurare. Kiturile complete de monitorizare video cuprind tot ce ai nevoie pentru a te proteja împotriva efracţiei şi a eventualelor pagube materiale produse.

Camere de supraveghere cu infraroşu pentru Protecţie 24/7

În cazul în care nu doriţi să lăsaţi aprinse luminile tot timpul şi să faceţi economii importante la curentul electric, vă recomandăm să faceţi o investiţie în camere securitate cu infraroşu care pot filma şi pe timp de noapte, este cel mai eficient mod de a proteja bunurile de valoare 24/7.

Varietatea largă de camere cu infraroşu (IR) pot include camere video de exterior cu carcase rezistente la intemperii, camere de securitate de interior, capabile cu ajutorul NVR-ului (Network Video Recorder) să transmită în timp real imagini video pe care le puteţi vizualiza direct pe telefonul mobil indiferent de locul în care vă aflaţi.

Sisteme CCTV profesionale pentru locuinţa sau afacerea ta

Există un motiv pentru care oamenii au ales sisteme tip CCTV (Closed-Circuit Television sau în romana televiziune cu circuit închis) pentru afaceri sau pentru uz personal de-a lungul anilor. Fiind fiabile, versatile şi extensibile, aceste sisteme pot cuprinde cåt de multe camere sunt necesare pentru a acoperi cåt mai mult spaţiu posibil pentru supraveghere. Varietatea de camere CCTV este imensă: camera de interior, exterior, de noapte (night vision) şi camerele video cu protecţie anti vandal, toate disponibile într-o varietate de forme.

Supraveghere video
Minimal Price: LEI305.00