Termeni si Conditii de Garantie

 

Produsele achizitionate din magazinul dumneavoastra online de securitate Eurosec.ro beneficiaza de o perioada de garantie de 6, 12, 24 sau 36 luni, in conformitate cu politica furnizorului sau a producatorului, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Termenul de garantie intra in vigoare de la data emiterii facturii.

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

In calitate de reprezentant al furnizorilor si producatorilor sistemelor si componentelor pe care le comercializeaza, firma noastra asigura servicii de garantie conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta defecte de fabricatie vor face obligatoriu obiectul garantiei. Astfel daca produsul nu poate fi reparat gratuit sau nu poate fi inlocuit cu unul conform, Eurosec.ro va restitui contravaloarea acestuia respectand termenii de garantie.

Valoarea produsului sau comenzii va vor fi restituite in maxim 30 de zile de la data returnarii.

In cazul in care produsul s-a defectat exclusiv din vina dumneavoastra, garantia nu se aplica , iar compania noastra nu raspunde pentru eventuale defectiuni.

Eurosec.ro va recomanda sa instalati echipamentele si/sau sistemele de securitate sub indrumarea sau cu ajutorul unei persoane/companii autorizate in domeniu.