Termeni si conditii

Prin cumpararea produselor de pe site-ul www.eurosec.ro acceptati automat termenii si conditiile impuse de site, garantiile si termenii de livrare. Eurosec.ro isi rezerva dreptul de a modifica, atunci cand situatia o cere, Termenii si Conditiile si continutul site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Site-ul www.eurosec.ro este administrat de societatea nia detinatoare a site-ului Eurosec. MAXEROM INTERNATIONAL BUSINESS S.R.L. si va fi in continuare numit Vanzator, iar persoanele fizice sau juridice care cumpara produse prin intermediul acestui site vor fi numite Client sau Cumparator.

Continutul site-ului www.eurosec.ro – texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi etc – este proprietatea MAXEROM INTERNATIONAL BUSINESS S.R.L., comparo. Utilizarea de catre alte persoane / entitati a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa fara acordul MAXEROM INTERNATIONAL BUSINESS S.R.L..

Se considera infractiune si se pedepseste conform legii. Daca observati orice incalcare a drepturilor de autor pe site-ul www.eurosec.ro va rugam sa ne trimiteti o sesizare la office@eurosec.ro.

MAXEROM INTERNATIONAL BUSINESS S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele pagube care pot surveni in urma utilizarii incorecte a oricaror produse achizitionate prin intermediul www.eurosec.ro.

Informatiile prezentate pe acest site au caracter informativ. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si/sau reprezentanti oficiali si pot fi modificate fara a instiinta in prealabil utilizatorii site-ului. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Toate preturile afisate pe site includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

Daca exista orice fel de probleme legate de o comanda, probleme ce nu pot fi rezolvate prin email sau telefonic de catre persoana cu care discutati, pentru rezolvarea situatiei si conciliere puteti lua legatura la telefon: 0741.118.118, office@eurosec.ro.

MAXEROM INTERNATIONAL BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora, conform legii.

Informatiile furnizate de Client nu vor fi facute publice si vor fi pastrate confidentiale de catre Vanzator.

Conform O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta pot fi returnate fara penalitati si fara a invoca vreun motiv in maximum 10 zile lucratoare de la momentul primirii. Ele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara sa prezinte deteriorari sau urme ca ar fi fost folosite, sa fie in ambalajul lor original si insotite de o xerocopie a facturii. In prealabil, cumparatorul are obligatia de a aduce la cunostinta vanzatorului intentia de a returna produsul achizitionat. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Cheltuielile pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre client si va fi folosit exclusiv acelasi serviciu de curierat folosit pentru livrare.

In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta defecte de fabricatie vor face obiectul garantiei. In acest caz, vanzatorul se obliga ca, daca nu poate inlocui produsul cu unul conform, sa restituie contravaloarea acestuia, respactand termenii de garantie.

Produsele sau suma de bani vor fi restuituite in maximum 30 de zile de la data returnarii, dar cheltuielile de transport nu vor fi incluse.

Produsele cumparate prin intermediul www.eurosec.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de catre client.

Cumparatorul poate sa anuleze comanda prin e-mail sau telefonic, dar numai inainte ca aceasta sa fi fost expediata.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata catre cumparator doar in momentul efectuarii platii in locatia indicata in comanda. In cazul livrarilor prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita deschiderea coletului inainte de semnare de livrare si de achitarea contravalorii acestuia.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.eurosec.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata in prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre cumparator. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.

Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata cu achizitionarea prin intermediul www.eurosec.ro a oricarui produs prezentat pe site.

Prin achizitionarea oricarui produs prin intermediul site-ului www.eurosec.ro, clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

MAXEROM INTERNATIONAL BUSINESS S.R.L.
Nr.reg.com: J40/3541/2021
CUI: RO 43815725
Sediu social: Bucuresti STR. Drumul Valea Cricovului , NR. 23, JUD. Bucuresti , Sector 6
MAIL: office@eurosec.ro