Livrarea comenzilor

Livrarea produselor  

Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de  500 lei  (cu TVA ) in aria de acoperire FAN Courier si in limita maxima de 5 kg. Coletelor care depasesc aceasta greutate sau nu se afla in aria de acoperire Fan Courier li se vor adauga taxe suplimentare de transport conform tarifelor practicate de firma de curierat.

 

Pentru comenzi sub 500 lei  (cu TVA ), taxa de transport in tara este de 25  lei in aria de acoperire FAN Courier si in limita maxima de 5kg. Coletelor care depasesc aceasta greutate sau nu se afla in aria de acoperire Fan Courier li se vor adauga taxe suplimentare de transport conform tarifelor practicate de firma de curierat.

Tarif suplimentar pentru livrare sâmbătă: 6.00 lei (fără TVA)/expediție | 7.14 lei (cu TVA)/expediție conform tarifelor practicate de firma de curierat.

Tarif suplimentar pentru deschidere la livrare: 5.00 lei ( fara Tva) expeditie/5.95 lei ( cu Tva)/expeditie conform tarifelor practicate de firma de curierat.

Livrarea produselor nu se face cu ridicare de la sediu. 

Termenul de livrare a unei comenzi este cuprins intre  48h - 30 de zile  din momentul confirmarii acesteia.  

Pentru produsele care se aduc la comanda termenul de livrare este comunicat punctual in urma comenzii. 

Livrarea produselor se face prin  intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier in aria de acoperire FAN Courier.

Prin aria acoperita de catre FAN Courier se inteleg localitatile pe raza carora aceasta firma de curierat are sediu si transportul pana la destinatar nu necesita kilometri exteriori!

Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire FAN Courier oferim transportul pentru ridicare din sediul FAN Courier. In situatia in care optati pentru livrarea la o adresa care se afla in afara ariei de acoperire Fan Courier cheltuielile de transport aferente kilometrilor suplimentari sunt suportate exclusiv de catre dumneavoastra.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Comenzile confirmate  dupa ora 14 00 se vor procesa incepand cu ziua lucratoare urmatoare si livrarea se poate face intre 48 h - 30 zile.  Daca un produs comandat nu se afla pe stoc termenul de livrare poate creste.
Eurosec isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarile produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora.
In cazul returnarii produselor achizitionate, cheltuielile de transport cad in sarcina dumneavoastra!